Bestuur

 Pasfoto_Robin_LRPM

Robin Tappij Gielen

Voorzitter

Als 1 van de laatst toegevoegde bestuursleden is het doel van Robin de rijvereniging in een nieuw jasje te steken. Daarnaast heeft hij de mede Taak om samen met de activiteiten leuke activiteiten te organiseren voor de vereniging. Dagelijks is Robin verantwoordelijk voor een bedrijf waar plastic kaarten worden geproduceerd en gepersonaliseerd. Sinds januari 2017 is hij voorzitter.

Shirley Hogervorst

Shirley ter Beest – Hogervorst

Secretaris

Shirley ter Beest-Hogervorst is lid sinds 2014. In het dagelijks leven is zij werkzaam als Manager HR en Operations bij InQuest Holding BV. Heel de dag is zij bezig met recht en financiën. Sinds januari 2017 is zij onze secretaris. Daarnaast geeft zij ondersteuning aan de activiteiten die worden georganiseerd door de vereniging. Haar wens is om de vereniging weer op de Hippische Kaart te zetten.


Nienke Bergsma

Communicatie

Nienke is per januari 2017 verantwoordelijk voor de communicatie. In het dagelijks leven is zadelpasser van beroep.


Martijn ter Beest

Penningmeester

Martijn is per januari 2017 penningmeester voor onze vereniging. Als een pitbull bewaakt hij onze  cashflow.


Janneke Siepman

activiteitencommissaris

Janneke Siepman is sinds 2015 lid van de vereniging. In het dagelijks leven is zij werkzaam bij de Luchtmacht als officier logistiek. Ze is actief in de dressuur en springsport. Als activiteitencommissaris gaat Janneke veelzijdige activiteiten organiseren, waarbij ze in de loop van het jaar voor ieder wat wils voorbij wilt laten komen. Ontwikkeling, plezier en gezelligheid staan hierbij voorop. Haar doel is hiermee de verbondenheid en de gezelligheid binnen de vereniging nog meer te vergroten. Mocht iemand een leuk idee hebben voor een toekomstige activiteit, dan hoort zij dit dan ook graag.