Over ons

Landelijke Rijvereniging Prins Maurits heeft haar oorsprong in Roosendaal en heeft afgelopen jaar haar 70 jarig bestaan mogen vieren. De vereniging telt op het moment ongeveer 35 leden en heeft een vijfkoppig bestuur.

De vereniging staat in het teken van gezelligheid en plezier met paarden. Dit vindt dan ook in diverse disciplines plaats binnen de vereniging.

Regelmatig worden er activiteiten georganiseerd binnen de vereniging. Hierbij kan gedacht worden aan dressuur- en springclinics, bosritten, barbeques, lezingen. Een actueel overzicht van de activiteiten die in 2016 gaan plaatsvinden kunt u vinden op de pagina ‘agenda’. Op deze pagina kunt u door op de betreffende activiteit te klikken ook gelijk inschrijven. De activiteiten zijn ook toegankelijk voor niet-leden. Wij zijn een laagdrempelige vereniging die voor iedereen toegankelijk is.

Kortom zijn wij een gezellige laagdrempelige vereniging, waarbij gezelligheid en plezier met paarden hoog in het vaandel staat. Graag nodigen wij u uit lid te worden van onze vereniging!