Wedstrijd

26 mei 2024

KNHS Indoor Selectiewedstrijd Dressuur Kring West Brabant seizoen 2016/2017

LR Prins Maurits heeft in het verleden heel veel wedstrijden georganiseerd. Helaas is het al een aantal jaren geleden dat de laatste wedstrijd is georganiseerd door onze vereniging. De vereniging bestaat 70 jaar en dit feit heeft het nieuwe bestuur aangegrepen om het organiseren van wedstrijden weer op te pakken. Het KNHS – Kring West Brabant heeft deze wedstrijd genoteerd als selectiewedstrijd voor het Indoorseizoen 2016/2017.

Wij organiseren de eerste KNHS Selectiewedstrijd Dressuur van Kring West Brabant van het komende Indoor seizoen en wel op 22 en 23 oktober 2016. Deze wedstrijd zal plaatsvinden op Den Goubergh te Roosendaal. Op deze datum zullen de ruiters die selectie rijden voorrang krijgen op de startlijst. Overige deelnemers worden in eerste instantie op de wachtlijst geplaatst.

Zaterdag 22 oktober: B, L1, M2 en het Z1

Zondag 23 oktober: L2, M1, Z2 en het ZZ-licht

Via mijnknhs.nl en startlijsten.nl kunt u zich opgeven voor deze wedstrijd.

Op de websites van Kring West Brabant en KNHS Regio Brabant kunt u de data vinden van de overige KNHS Selectie Indoor wedstrijden.

Op www.knhs.nl kunt u alle regels omtrent deelname aan selectiewedstrijden lezen.

Op vrijdagavond 21 oktober is het mogelijk om te starten in het B tot en met ZZ-licht, deze wedstrijd staat open voor alle startpashouders, wel of geen selectiedeelnemer. Via startlijsten.nl kunt u zich voor deze avondwedstrijd inschrijven.

Terug naar home